Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan álljak neki az érettség...

Hogyan álljak neki az érettséginek?

Figyelt kérdés
nem tanultam semmit, és egy ideig suliba se tudtam nenni szóval nem sok jegyzet van meg, de ha most elkezdeném akkor vagyok még annyira jó, hogy mindent megtudjak tanulni, netről vagy valamiről tudtok valami jó tananyagot?
2019. febr. 27. 01:33
 1/2 anonim ***** válasza:
www.mateking.hu
2019. febr. 27. 01:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Youtubeon vannak jó matekos videók, most én is így készülök. Nálam is ez a helyzet hogy pár év kihagyás után újra megpróbálom a matekot és így készülődök. A többi tantárgyból meg a tételsort megkeresed az oktatási hivatal honlapján és szépen egyenként netről kidolgozgatod őket. Egyáltalán nem lehetetlen csak csinálni kell rendesen.
2019. márc. 1. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!