Nyíregyházai Zrínyibe van bármennyi esélyem?
Figyelt kérdés
Központim 54 lett (igen, tudom hogy xar)
Jegyeim:
7. év végi:
irodalom:5
nyelvtan:4
matek:3
töri:4
angol:5
természettudományi tárgy(úgy tudom hogy a legjobbat nézik, ami nekem a fizika):4
8.félévi
irodalom:5
nyelvtan:5
matek:4
töri:5
angol:5
fizika:5
Haladó angolt, kezdő franciát, kezdő németet és német nyeket jelöltem+sorrendváltoztatáskor meg akarom jelölni a kezdő spanyolt. A haladó angolon tegnap volt szóbeli, szerintem nem sikerült rosszul, de voltak vagy 50-en, legalább. Igazából tudom hogy nincs esélyem, csak jó lenne 1-2 történetet hallani, olyanoktól, akiket hasonló paraméterekkel vettek fel. Hátha...
#továbbtanulás #stressz #gimnázium #Nyíregyháza #központi felvételi #Zrínyi Ilona Gimnázium #Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium
2019. febr. 22. 23:06
1/2 A kérdező kommentje:
Nahhhhhh, valakiiiiiii
2019. febr. 25. 11:01
2/2 A kérdező kommentje:
19 pont lett a szóbelim.
2019. febr. 26. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!