Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen a kapcsolatod az...

Milyen a kapcsolatod az osztályfönököddel? Ha esetleg elballagtál tartod vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 21:09
 1/5 czibles ***** válasza:
76%

idén ballagtam.

egész 5év alatt jó volt a kapcsolat mindenkivel.

bár mondjuk tanórákon nem mindig szerettük, de sulin kívül mindig szerettük (főleg osztály kirándulásokon).

szerintem tartani fogom a kapcsolatot vele, 1-2 havonta 1 email nem kerül semmibe.

2010. júl. 1. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerettem, mert jófej volt. tavaly ballagtam, de nem tartom vele a kapcsolatot.
2010. júl. 1. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
semmilyen formában nem tartom vele a kapcsolatot. egyetemre járok, ez a legkisebb problémám az életben.
2010. júl. 1. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
En mar 8 eve ballagtam, azota 2x talalkoztam az osztalyfonokommel, es annyi sem hianyzott, soha nem szerettem annyira.
2010. júl. 2. 14:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Osztályfőnökkel nem a legjobb, mert nem igazán szeretett bennünket, olyan magának való tanár volt...

Egy tanár volt viszont, akit már akkor megszerettem, mikor nem ismertem. :D Megszerettette velem a tárgyat, mindig bíztatott, ha bajom volt, odajött hozzám, és megkérdezte mi a baj, mindenben számíthattam rá, ő volt a 2. anyukám. :)

Most elballagtam, de cseréltünk telszámot, szóval tartjuk a kapcsolatot. :) Ilyen tanárok kellenének mindenhová, és talán nem itt lennénk...

Egyébként miatta (vagyis azért, mert megszerette velem nagyon a tárgyat) megyek egyetemre, mert ha ő nem bíztat, biztosan nem adom be a jelentkezésem sehova (0 önbizalmam van...). Ja, és még szerencse, mert nagyon jó lett az érettségim. :)

Milyen sokat tud egy tanár segíteni a diákokon...

2010. júl. 5. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!