Jelentkezett valaki 2019-ben a Semmelweisre konduktornak?
Igen,én elsőnek jelöltem meg. :)
Mert mindig is szerettem volna segíteni a beteg embereken. Főleg a kisgyerekeken. És úgy érzem, hogy jó konduktor válhat belőlem.
Viszon a magyar érettségim 55 százalékos lett szóbeli nélkül :( és ugye azt muszáj vinni.. szóval nem tudom, hogy mi lesz..
Köszönöm szépen! :)
Jó lenne, csak ha nem lesz meg a megfelelő pontom..na mindegy.
Te hogy-hogy a kondutor képzést jelölted meg? És neked hogy sikerült az érettségid? Főleg ugye a magyar, mert azt kötelező vinni. :)
Én mindig is nagyon szerettem a gyerekeket, szeretek segíteni is másoknak és nem találtam más pályát ami érdekelne, így mikor rátaláltam erre a szakra egyből azt éreztem, hogy ez a nekem megfelelő. :)
Én egyébként tavaly érettségiztem, 68%-os lett a magyarom és úgy összeségében 304 körül van a pontom szóval reménykedek, hogy nem emelik meg.
Első, milyen lett a szóbelid végül?
És neked második, hogy sikerült az érettségi? :)
Sziasztok :)! Én egy harmadik jelentkező vagyok :)! Én is elsőként a Petőben szeretnék tanulni 310 pontom lett! Szedán kiderül mi az eredmény! Nagyon izgulok hogy bejussunk!
Ha van kedvetek vegyük fel a kapcsolatot! Talán még a suliba is találkozunk majd! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!