Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gyógymasszőr szakmáról vélemén...

Gyógymasszőr szakmáról vélemény, tapasztalat?

Figyelt kérdés

Okj-s tanfolyamon szeretnem kitanulni a szakmat. Tudom, hogy komoly es nehez melo de tenyleg nagyon erdekel.

Valaki tud errol nekem irni? Minden erdekel ezzel kapcsolatban.

Idovel sajat vallalkozast szeretnek, mert szerintem az osztak hatar mellett ez egy tok jo lehetoseg.

Elore is koszonom!

2019. febr. 10. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt a gyógymasszőr témát itt már rengetegen kivesézték. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.

Én személy szerint egyiket sem javaslom. A barátnőm fogtechnikus, igaz, hogy ülő munka, de rengeteg egészségügyi kockázata van. Sok por, vegyszerek.

A gyógymasszőr egy robotmunka. Ha kórházban végzed nem sok csurran, ha vállalkozásban bizonytalan. Az ínhüvely-gyulladásról nem is beszélve.

Mindkét szakma egészségkárosodással jár.

2019. febr. 10. 18:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyógymasszor vagyok, hát, megmondom őszintén, amiket fent írtál, egy kicsit rózsaszín köd van... Nem minden arany, ami..
2019. febr. 12. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!