Ti milyen szabválokat szoktatok felvenni?
Én csak olyat, ami tényleg érdekel.
Nem érdekel, ha nem jön össze a félévre ajánlott kreditmenyiség (szerintem az ösztöndíjban ez nem olyan eget rengető különbség - inkább dolgozom heti 3 délután mellette, az sokkal jobban is fizet, meg fix is, és ad munkatapasztalatot). Volt, hogy emiatt csak 21 kreditem volt egy félévben, más félévekben viszont többet veszek fel, mint az évfolyamtársaim többsége, ha úgy jön ki a lépés.
Én már első félév elején felmértem, hogy kb. mik melyik évben vannak, hogy ne legyen az, hogy
- az elején túl sokat veszek fel sz*r tárgyakból, a végén meg kredittúllépésem lesz
- mindig várjak a csodára, hogy majd felsőbb években jobbak lesznek, aztán pofára essek, mert nem indítják, meg túl kevés lesz a kredit
Most, a képzés felénél úgy számolok, hogy ha mindent indítanak, ami érdekel, és fel is veszem őket, akkor kb. 10-12 kredit túllépésem lesz, de ez még belefér a +10%-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!