Egyetemre készülök Szegeden! Koleszt hogy tudok igényelni? Fura mód azt sehol sem találtam. Valaki help? Bővebben lent!
Azt, hogy melyik a legjobb, nem tudom, mert én is csak idén mennék oda, de természetesen csak miután felvettek lehet igényelni.
Messze laksz, azért mennél?
Ezen az oldalon én is voltam, de semmi érdemlegeset nem találtam rajta, de azrt köszönöm! :)
Hát, kábé 70 km-re lakok, nincs annyira messze, de kevésbé fárasztó, mint az állandó buszozás és olcsóbb, mint az albi
Sziasztok!
Szegeden tanulok, kolis vagyok :)
A jelentkezés egy online felületen történik, miután beadtátok a szociális helyzetfelmérőt, de ehhez majd csak a augusztus környékén fogtok hozzáférni.
Ha jól tudom külön jogi karos koli nincs, így a karköziekbe tudsz majd jelentkezni, érdemes utánanézni, hogy ezek közül melyik jönne be a legjobban.
Hogy megéri-e, az egyéni dolog. Nekem bejött, de vannak, akik nem szívesen osztoznak másokkal egy szobán, vagy zavarja őket a közös fürdő, stb. Szeged az albérlet árak tekintetében barátságos (főleg a pesti viszonyokhoz mérten), 35e forintért simán lehet egy bútorozott szobát bérelni, rezsivel, mindennel együtt.
Ha valami kérdésetek van, írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!