Szinyeis szóbeli? (többi lent)
Én a Szinyei Merse Pál Gimnázium osztályaiból a két nyelvi előkészítő osztályát (angol és német) , valamint a német-francia (0095ös) osztályt is megjelöltem.Mivel nyelvi előkészítőn csak elbeszélgetés van (javítsatok kérlek ha tévedek), ezért sejtéseim szerint és logikusan a két nyelvi előkészítő osztály szóbelijét összevonják. viszont a német-francia szakon kell német szóbeli (tételek,felolvasás,stb). Kérdéseim a következők lennének:
-esélyes,hogy a magyar-francia osztály szóbelijét összevonják a másik kettő megjelölt osztály szóbelijével?
-69 felvételi pontszámmal,44 hozott ponttal (átlag: 4.6) és kb. 45 szóbeli pontszámmal felvesznek oda?
A válaszokat előre is köszönöm!^^
Syaa.
Én a magyar-francia tagozatra jártam és magyarból szóbeliztem. Nem tudom milyen volt a német szóbeli de nem hiszem hogy összevonják bármilyen szóbelivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!