Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen tanfolyamot kell...

Milyen tanfolyamot kell elvégeznem, ahhoz hogy (számítógép szerelő? ) lehessek?

Figyelt kérdés

Azért tettem ?-t a számítógép szerelő után, mert nem tudom biztosan, hogy ez pontos megnevezés vagy, hogy így hívják-e azt a személyt, aki: szereli a számítógépeket;hardvereket cserél,szoftvereket tesz fel;számítógépet épít a kliens kritériumai szerinté; stb

1.Érettségi kell ehhez? ha nem akkor hány osztály?

2.Jelenleg Nagyváradon(Románia) élek,de 1-4 éven belül Magyarországra szeretnék/fogok költözni.Az itt szerzett diplomát lehet Magyarországon használni?

3.Aki ezzel foglalkozik leírná, hogy szerinte jobb egy cégnek dolgozni, vagy inkább jobb magán céget nyitni/otthon dolgozni?

4.Mi tartozik ehhez a munkához? Pontosan mikhez kell értsek?

5.A pénzkereslet mennyivel jobb/rosszabb falun/városban?

Azért kérdezek ilyen sok mindent, mert 17 éves vagyok, tizedikbe járok és eddig fogalmam sem volt, hogy mit akarok majd dolgozni, hogyan tovább, ezért eddig úgy volt, hogy tizedik után befejezem a sulit, de ez a szakma felkeltette az érdeklődésemet.

A válaszokat előre is köszönöm.

2019. febr. 5. 02:04
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Önmagában ez életképtelen "szakma", foglakozás.

Legyél inkább informatikus, és amellett szerelj gépeket! Jobban megéri minden téren.

2019. febr. 5. 04:30
 2/3 Pupusz ***** válasza:
Rendszergazdait.
2019. febr. 7. 06:34
 3/3 anonim válasza:
Ehhez a "szakmához" elég megnézni pár óra youtube videót. Manapság meg pláne, olyan mintha legóznál, nem egy nagy tudomány össze illeszteni pár alkatrészt.
2021. máj. 5. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!