Lehet-e fém húros gitáron tanulni zeneiskolában?
Hát ez érdekes kérdés. De erre nincs ilyen válasz amit te vársz.
Ha klasszikus gitár oktatás, akkor esélytelen h fémhúrossal tanulj ott. De akkor meg eleve nem olyanra akarsz te menni.. Dehát meg van hogy milyen suliba, mit tanulni mész,(avagy nem?) ezek nem döntésen vagy engedékenységen múlnak.
A tanártól kérdezz meg, lehet, hogy engedni fogja.
Hivatalosan, tanmenet szerint klasszikus gitárt tanítanak, klasszikus darabokkal, aztán ha épp kell a növendék, és van kedve a tanárnak is mást csinálni, lehet, hogy tanít mást is. (vagy csak mást)
Na de épp ez az amiről nem tudunk semmit. Hol? Milyen suliban? Milyen hivatalos tanmenet?
Klasszikus gitár oktatáson igen, elektromos gitár oktatáson meg nem.. Nem tudunk semmit, miről van szó
Most neharagudj de ez kicsit nonszensz így. Nem csesztetni akarlak de.. :
"Épp az benne a jó,hogy én sem tudok nagyon semmit. Nem is kérdezték,hogy milyen gitárom van. Lehet alapból azt hiszik,hogy "
" és várok hogy majd kiderüljön hogy mi van."
??????
Hát bszki, hova jelentkeztél? Mire? :D Nem tudod milyen oktatásra jelentkeztél.? Először olvastam azt hittem ez valami poén.
Jelentkeztem gépészmérnöki szakra.. bár nemtudom lehet ott nem is azt tanítanak, hanem építészetet, na mindegy várok, majd kiderül! Nem kérdezték mit akarok tanulni.. Ez kb. ilyen téma.
Röviden, nem.
Tudom, mert én is fémhúrossal mentem és muszáj volt vennem egy klasszikust is ha mindenképpen haladni akarok. De nem bántam meg mert nekem jobban megy rajta a pengetés.
"Milyen hivatalos tanmenet?"
Bocsi, én az államilag támogatott zeneiskolákra gondoltam. Ott van hivatalos tanmenet. A kérdésből valóban nem derül ki, hogy milyen fajta iskolába fog járni a kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!