Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki IBS Internat...

Van itt olyan aki IBS International Business School főiskolára jár/járt? [TÖBBI LENT)

Figyelt kérdés
Most szeretnék jelentkezni nemzetközi gazdálkodás szakra és szeretnék tudni egy két dolog, milyen ott, mennyire komoly a matek miket tanultok, milyen vizsgák vannak?

#egyetem #iskola #főiskola #IBS #végzés #IBS International Business School
2019. jan. 26. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
En is oda szeretnek jelentkezni kesobb. csak annyit tudok, hogy sok a sznob
2019. jan. 26. 20:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem egyébként hogy sok IBS-es nézné a GYÍK-ot. De azért remélem valaki tud mesélni egy keveset az iskoláról..
2019. jan. 26. 23:24
 3/4 anonim válasza:
100%

Szia! :)

En az IBS-re jarok, bar en az angol nyelvu kepzesre, tehat a nemzetkozi gazdalkodas szakrol nem tudok neked semmilyen velemenyt mondani.

En elso eves vagyok, nekem nem igazan voltak eddig matekos targyaim, de felsobb evesektol azt hallottam, hogy nem olyan veszes a matek, abszolut ertheto es tanulassal sikerulni fognak a vizsgak belole. Persze kinek mi a nehez. Vizsgak ugyanugy vannak mint barmelyik egyetemen, januarban es juniusban. Januarban par tantargybol van vizsga, juniusban nagyjabol az osszesbol (legalabbis az angol nyelvu kepzesen).

Meg annyit, hogy lattam, hogy egy kommentelo irta, hogy sok a sznob. Ezzel en abszolut nem ertek egyet. Lehet, hogy tobb a jobbmodu ember, mint atlagosan mas magyar egyetemeken, de a jomodu nem egyenlo a sznobbal. En a fel ev alatt amiota oda jarok, nem talalkoztam meg bekepzelt vagy sznob emberrel. De termeszetesen ez csak az en szemelyes tapasztalatom. :)

2019. febr. 15. 12:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem erdekelne, hogy mennyire gyakorlatiasak es eletszeruek az orak. Ledaraljak az anyagot vagy erdekes beszelgetesek vannak? Eletszagu projektfeladatokat kaptok?
2019. aug. 26. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!