Óvónő alkalmassági vizsga?
Figyelt kérdés
Aki nem olyan rég jelentkezett, mik a követelmények alkalmasságin? Olvastam miket kérnek, de valaki mondta, hogy például szolmizálást nem is kérik. Ez igaz?
Valamint, elvileg lesz dal felismerés is ütemekből. Mik a gyakoribb dalok?
2019. jan. 24. 21:44
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és kottaolvasás is kell elvileg, de aki ugyan ott vizsgázott annó, neki nem kérték. Nem tudom mire készüljek így
2019. jan. 24. 21:50
3/4 anonim válasza:
A Kaposvári egyetem felvételi eljárás :
Házi orvosi vizsgálat.
Fizikai alkalmasság pl futni kellett a saját tempónkban három percig, labda dobás - hajlítás, akadálypálya, egyszerű kis feladatok voltak.
Illetve tíz népdalt összeírni, abból a felvételiztető tanár kért egyet - kettőt énekelni. Illetve tapsolt egy picit nehezebb dallamot, azt kellett visszatapsolni neki. De se szolmizálás, se kottazas nem volt. Elvileg majd ezt is tanulni fogjuk. (ha felvesznek engem)
4/4 A kérdező kommentje:
Soproni egyetem.
Köszi a választ!
2019. jan. 24. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!