Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Óvónő alkalmassági vizsga?

Óvónő alkalmassági vizsga?

Figyelt kérdés

Aki nem olyan rég jelentkezett, mik a követelmények alkalmasságin? Olvastam miket kérnek, de valaki mondta, hogy például szolmizálást nem is kérik. Ez igaz?

Valamint, elvileg lesz dal felismerés is ütemekből. Mik a gyakoribb dalok?

2019. jan. 24. 21:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és kottaolvasás is kell elvileg, de aki ugyan ott vizsgázott annó, neki nem kérték. Nem tudom mire készüljek így
2019. jan. 24. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Melyik egyetem?
2019. jan. 24. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:

A Kaposvári egyetem felvételi eljárás :

Házi orvosi vizsgálat.

Fizikai alkalmasság pl futni kellett a saját tempónkban három percig, labda dobás - hajlítás, akadálypálya, egyszerű kis feladatok voltak.

Illetve tíz népdalt összeírni, abból a felvételiztető tanár kért egyet - kettőt énekelni. Illetve tapsolt egy picit nehezebb dallamot, azt kellett visszatapsolni neki. De se szolmizálás, se kottazas nem volt. Elvileg majd ezt is tanulni fogjuk. (ha felvesznek engem)

2019. jan. 24. 22:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Soproni egyetem.

Köszi a választ!

2019. jan. 24. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!