Ha 2020-as felvételinél az 1 emelt érettségi kötelező, akkor azért nem jár 50 pluszpont?
Mivel kötelező, így MINDENKINEK lesz. Így nyilván már NEM lesz pluszpont, ez kb olyan mintha azt kérdeznéd, hogy jár-e azért plusz pont, hogy leéretségiztél.
Ezt a kérdést állítom, hogy még pár százan meg fogják itt kérdezni az elkövetkező egy évben, nem értem ennyi ésszel hogy akar valaki egyetemre menni
Szerintem óriási a káosz ezzel kapcsolatban és egymásnak ellentmondó véleményeket olvasok mindenhol.
Logikusan azt gondolnám, h ami kötelező,azért már nem fog járni plusz pont.
Felmerül viszont a kérdés, h akkor miért fog? Illetve hogyan reagálnak azok a karok, ahol eddig is kötelező volt egy emelt? Esetleg kettő emeltet kérnek ezentúl?
És akkor a plusz pont a 3. emeltért jár majd? Annyit azért szerintem nagyon kevesen tudnak megcsinálni...
Vagy ha egy középfokú nyelvvizsga kötelező, de a valakinek felsőfokúja nyelvvizsgája van, akkor azt elfogadják és jár majd érte plusz pont?
Szerintem változni fog a maximálisan elérhető pontok száma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!