Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha a felvételi jelentkezésnél...

Ha a felvételi jelentkezésnél megadom a tanulmányi átlagomat akkor mindenképp az alapján számolják majd ki a pontjaimat?

Figyelt kérdés

Mert nem tudom melyik lenne előnyösebb. A tanulmányi átlagom vagy az érettségi.Azzal számolnak ami a legelőnyösebb? Ha megadom nem írja mindenképp fölül az érettségi eredményeimet?

Tudom mit gondoltok, de már régebben érettségiztem.Ezért a hülye kérdés.

2019. jan. 23. 09:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A rendszer automatikusan úgy számol, ahogy az neked a legkedvezőbb.
2019. jan. 23. 09:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A dokumentum feltöltéséhez van egy reszletes tájékoztató, pont a kérdeses hely felett. Ami ha jol emlekszem jpg vagy pdf formatumot fogad el.
2019. jan. 23. 09:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ugye a jegyeidet és az érettségi százalékaidat adod meg. Ebből számolnak neked tanulmányi pontot (amibe a 2*5 év végi jegy és 5 darab érettségi számít) meg érettségi pontot (amibe a 2 felvételi tárgyból elért érettségi eredmény számít). Ha az előbbi a több, akkor összeadják őket, ha az utóbbi, akkor a tanulmányi pontokat elfelejtik, és csak az érettségi pontokat duplázzák. A végén pedig még hozzáadják a plusz pontokat.

Szóval tételesen:

> „Ha a felvételi jelentkezésnél…”

Technikailag igen, az is beleszámít, de nem ronthat.

> „Azzal számolnak ami a legelőnyösebb?”

Igen.

> „Ha megadom nem írja mindenképp fölül az érettségi eredményeimet?”

Nem.

2019. jan. 23. 09:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mentek a zöld kezek.
2019. jan. 23. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!