Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akik részt vettek Campleaders...

Akik részt vettek Campleaders vagy Resortleaders programban. Nem zavart bele a vizsgaidőszakba és az egyetemi teendőkbe?

Figyelt kérdés
Én nagyon szerettem volna menni, viszont ahogy néztem mind vagy májusban kezdődik vagy szeptemberben ér véget, tehát vagy a vizsga- vagy a szorgalmi időszakot zavarja...
2019. jan. 22. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Nem zavart bele. Szeptember elején még nincs iskola. Amúgy is az a szabály náluk, hogy az iskolakezdésre mindenképpen haza kell érni. A Camp Leadersnél 10 hét az alap, ebbe simán még az otthoni lazulás is belefér az iskolakezdés előtt. Van aki még ennél is kevesebbet marad, főleg elsőre.
2019. jan. 22. 20:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nálunk idén is szeptember 3-án kezdődött a szorgalmi időszak és akkor már be is kellett járni és csomó olyan órám volt, amiről nem lehet hiányozni (ha hiányzom, akkor bukta). Úgyhogy emiatt nem lenne jó, ha pl. csak szeptemberben tudnék hazautazni és ugyanígy a vizsgáimról sem szeretnék lemaradni. Viszont én azt láttam, hogy azt írják, hogy fix az időtartam és nem lehet variálni, hogy ki mennyit szeretne maradni, vagy akkor ez nem így van? Vagy esetleg azt meg lehet adni, hogy mettől meddig jó nekem és akkor csak abban az esetben megyek ki, ha van ilyen lehetőség?
2019. jan. 22. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát az szívás, nekem egy héttel később kezdődik a tanítás. Viszont azt érdekesnek tartom ha egyszer sem lehet hiányozni. Elvileg 3x lehetne gyakorlatról is. Nálunk az első órán sokszor nincs is tanítás csak bemutatkozás, elvárások, tanmenet megbeszélése.

De ez mindegy is, én tavaly például augsztus 21-én értem haza és 11 hetet voltam kint. 10 hét az alap és elsőre kb 9 hét volt megjelölve csak aztán egyezkedtem hogy több legyen a fizetésem. Azt hogy mikor vagy elérhető nem csak meg lehet adni, hanem kötelező is. Az alapján válogatnak. A programok közül szerintem neked leginkább a táborozás való, a másik kettő általában hosszabb.

2019. jan. 22. 20:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, nagyon szigorúan veszik. Tehát akkor megadhatom, hogy csak a vizsgák után tudok menni és augusztusban szeretnék jönni és akkor vagy van ilyen program vagy nincsen?
2019. jan. 22. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg kell adni. Az más kérdés, hogy ha túl későn végzel a vizsgákkal, akkor lehet nem vagy alkalmas a programra. Szerintem olyan június közepe a legvégső határidő, mert a hát a tábor sem tud később kezdeni miattad, valakinek meg ott is dolgozni kell. De mindenben nagyon segítőkészek és rugalmasak.
2019. jan. 22. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!