Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki segítene sürgősen egy...

Valaki segítene sürgősen egy (jogi? ) ügyben? Az öcsémet meg akarják buktatni, mert nem nézi meg azokat a 3D-t meg videókat amit a tanár felad.

Figyelt kérdés

Lehet nehéz elhinni de nekünk nincs asztali gépünk, nekem van laptopom amivel a koliban tanulok, meg hát a telefon de az se tud mindent megnyitni. Nos az öcsém egyik tanára házi feladat címen ír be kisegyeseket, hiányokat mert nem nézi meg azokat a "feladatokat" amiket felad az interneten, és abból írnak meg azt kérdezi ki. Az öcsém tényleg nem tudja megnézni mert nincs rá lehetősége, a könyvtárba se tud elmenni ott a gépen megnézni mert le kell tölteni hozzá egy megnyitót meg sokszor maga a megnyitott 3D-et meg videókat is letölti a számitógép, és ilyen jellegű dolog nem engedélyezett.

Valaki segítene hogy lehetne a tanárt finoman helyreigazítási h nem úgy van h pattog h mindenféle cuccot nézzen meg a gyerek ha nincs is rá lehetősége?

2019. jan. 22. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Bementek a suliba ės beszėltek vele az anyagi problėmáról ami miatt nem megoldható ez. Ha normalis megėrti ės keres mas feladatot. Ha kötrlező, tantervi dolog akkor adjon lehetősėget a suli a feladat elvėgzėsėre.

Ennyi...

2019. jan. 22. 11:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnos sehogy. Nekem kb 9-10 éve volt olyan gondom, hogy a házihoz a internet kellett volna. Anyum egyedül nevelt, nem igazán fért bele ilyen "luxus". A tanár sehogy sem akarta megérteni,kaptam az egyeseket,közölte, hogy az internet és a gép már alap dolog. Az igazgatónő szintúgy. Amikor olyan anyagrészhez értünk szerencséren felhagyott ezzel a szokásával, de az évvégi osztályzaton meglátszott.
2019. jan. 22. 11:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Előre is elnézést ha esetleg indulatosan írok, de nekünk nem is volt ilyen meg is mindig ötös voltam, mégis 89%os töri érettségin lett... Egy tanárnak nem így kellene kompenzálnia ha bal****ul tanít... Ez az oktatás az egész egy nagy nagy rakás szar, attól hogy megnéz egy 3D-s animációt nem lesz okosabb akkor minek iskola, beültem a tv elé a nézi a tudományos sorozatokat azt kész, minek elmenni az iskolába? Ha mi néztünk az iskolába ilyeneket az órán néztük, egységesen mindenki... Sajnálom hogy a könyv egy nagy fos de ezt ne a gyerekem torolják meg... Vagy oldja meg az iskola

Az egyik osztálytársam külföldön tanult pár évet és ott kaptak laptopot az iskolától ez az otthoni házukat azon kellett megcsinálni... Stb. Mi erre a szintre soha nem jutunk el... Ebben a rendszerben ami szép kis hazánkban van itt mindig a diák húzza a legrövidebbet ezt, mondom én aki frissen végzett ebben az új csodás NAT-os rendszerben

2019. jan. 22. 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Iskolában nincs rá lehetőség? Informatika teremben? Beszéljetek az osztályfőnökkel,esetleg az igazgatóval. Vagy esetleg nézd meg te és hívd fel telefonon és meséld el neki, vagy én nem tudom, elég durva az oktatás rendkívül nagyok a hiányosságok.
2019. jan. 22. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:

A szülőnek kellene bemenni az iskolába, és közölni ezt a problémát az illetékes tanárnál, vagy az igazgatónál. Az internetkész számítógépnek tényleg alapnak kéne lennie ma már minden családban, ebben igaza van a tanárnak, de sajnos ma ez még csak álom Magyarországon.

Nekem van egy használaton kívüli laptopom, itt porosodik már vagy két éve a szekrényben, szívesen odaadnám az öcsédnek, de sajnos Angliában lakom :(

2019. jan. 23. 03:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!