Semmit sem érek?

Figyelt kérdés
Kirúgnak az egyetemről úgy, hogy kettő tantárgyam maradt, viszont az egyiket képtelen vagyok megcsinálni. Elfáradtam, kiégtem és ezen kívűl rengeteg egyéb baj is van ami miatt nem megy. Öngyilkos gondolataim vannak, hiába vagyok fiatal, itt leszek szakma és diploma nélkül. nem látom a kiutat...

2019. jan. 15. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem biztos, hogy a diplomával érnél bármit is.
2019. jan. 15. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Itt van a felvételi eljárás, jelentkezz újra, tiszta lappal indulsz, a tárgyakat el tudod fogadtatni.
2019. jan. 15. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Válassz olyan szakmát, amihez nem kell egyetem! Az öngyilkos gondolatokkal fordulj pszichológushoz vagy pszichiáterhez!
2019. jan. 15. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Újrafelvételi, minden tárgy elfogadtatása, 2 hiányzó teljesítése, rinya befejezése a sorrend. Rázd meg magad!
2019. jan. 15. 13:27
 5/5 Estádio de Felchút ***** válasza:
77%
Melyik az a tárgy?
2019. jan. 15. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!