Ezt is beleszámitják?

Figyelt kérdés

Ha pl valakinek 4,34 2,13 3,41 a szazaleka pl nyelvtanbol matekbol es toribol,akkor tenyleg a tizedes vesszo utani 2 szot mar nem veszik figyelembe?amikor szamoljak az atlagot?azt nrm kell odairni?mert ahogy most en osszeadtam ugy mas eredmeny jott ki mint ha nem adtam volna hosszajuk a tizedes vesszo utani masodik szamot!azaz beleirjak es beleszamitjak azt is?

Valaszokat elore koszonom!

#szám #tizedesvesszo
2019. jan. 11. 17:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen százalék?? Milyen átlag? Milyen összeadás??
2019. jan. 11. 18:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Neharagudj nem igy akart irni.szoval tegyuk fel,h valaki nyolcadikos es a tovabbtanulasnal ugye a felevet is nezik.ugye a tantargyaknal ha elektronikus valtozatban nezzuk oket azaz pl kretaozanaplo.itt en a kretat hasznalom,es ott amikor megszeretnem nezni h mibol hanyasra allok akkor ugye megkeresem az adott tantargyat,es ott van mellette h mennyire alsz.pl matekbol 3,32-re.ugye muvel en az atlagomat szeretnem kiszamolni,ahozz kellenek a h hanyasra allok a tantargyakbol es el kell osztani annyival ahany tantargy van.mivel nalam sok olyan h a tizedes vesszo utan ket szam all meg nem sak egy azaz ez 4,3 helyett 4,31 van.es ugye tovabb pl matekbol 4,31 nyelvtanbol 3,24 toribol 2,43.es itt amikor a tanarok kiszamoljak h hanyas vagyok akkor tenyleg az adott peldabol (4,31) csak a tizedes vesszo utani elso szamot szamoljak ki?(4,3).mert en most kiszamoltam ugy,h a masodik szamit iss beleszamoltam azaz az eggyest(4,31) es ugy tobb jott ki az atlagomnak mintha 4,3 igy szamoltam volna ki.szoval a kerdesem az lenne,h amikor a tanarook kiszamitjak az atlagomat,akkor 4,31 nell az 1-est is veleszamoljak?remelem valaki erti es a valaszokat elore koszonom
2019. jan. 11. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!