Van Budapesten ingyenes OKJ-s iskola a Minerván kívül?
Teljesen ingyenesre gondolok, mint a Minerva. Hogy nincs beiratkozási díj, és tandíj se.
Köszönöm!
Szia!
Én a Forrai Magániskola és Kéttannyelvű iskolába járok... itt a veiratkozási díj évi 10.000 Ft úgyhogy nem nagy összeg... És addig ingyenes, amíg nincsen felsőfokú szakképesítésed ... azthiszem így van de ha beírod a google-be akkor ott megtalálod:)
A másik amirpől hallottam a koleszos ismerősöktől a Taverna nevezetű iskola... Ennek is utána kéne járni... Valamint a szobatársaim a KOPINT DATORG iskolába járnak (azthiszem:D)
De egyébként beírtam a google-be hogy okj budapest és kidobott egy nagyonjó oldalt [link]
Sok sikert:)
(látom úgy érzed, téged sem vettek fel államilag támogatott főiskolára v egyetemre :/ Ismerős az érzés...)
19/f
Szia!
Nem, nekem csak most szimplán nincs pénzem 50ezreket kicsengetni egy sulinak, de tanulni szeretnék.
A Forrai az jó is? Jól tanítanak? Normálisak az emberek? Én 2 éve nyáron voltam ott (de csak a kapu előtt, megnéztem hol van, akkor is gondolkodtam rajta, aztán másik sulit választottam..már bánom :S) szóval tudom hol van helyileg.
A Tavernának még pár hónapja írtam e-mailt egy szakkal kapcsolatban, erre visszaírt, hogy 100akárhány ezer ft a tandíj.. esett le az állam. De érdekes, hogy ingyenesnek tüntetik fel vagy csak én választottam pont fizetős szakot? (szakács..de most mást akarok)
Köszi, de én már átnyálaztam az összes hasonló oldalt, ezt is. DE sehol nincs feltüntetve normálisan az, hogy mi mennyibe kerül, mennyi a tandíj, beiratkozási díj :S Ezért tettem fel ide a kérdést.
Köszi, hogy írtál!
Hát a forrai nem olyan rossz... inkább így mondom... néha olyan érzésem van, hogy úgy elvagyun k a langyos vízben, és van pár tantárgyam, ami abszólút semmitnemmondó:P De az ügyintézés tökéletes és gyors! A jogtanárom ( Dr. Bencze Izabella ) Tökéletes! tényleg, olyan érthetően miondd el mindent ami a joggal kapcsolatos, és ha kéred szívesen tájékoztat minden fontosról ami most magyarországon folyik, nagyon otthon van ebben!
Eddig nekem 10.000 ftot kellett befizetnem, hátra van még 1 évem, ugye az arra is 10.000 ft Aztán nemtudom, lehet hogy a végén majd kitalálnak oylat, hogy vizsgadíj 100.000 ft :D Bár nem tartom valószínűnek...
Én azt mondom ha odafigyelsz és érdekel és akarod csinálni akkor mindenképp megéri, és fogod tudni használni, de sok olyan osztályttársam van, aki azért "jár" hogy meglegyen a diákja, és anyu apu boldog legyen... na ők nem fogják tudni használni, de lehet, hogy el tudják amjd végezni...
Az iskola nagyon felszerelt,kb mindenhol kivetítők, új filces tábla, palzmatv... egyedül annyia "gond", hogy 3ból csak 1 számítástechnikaterem ami tökéletesen használható( de azt a webprogramozó v miylen szak használhatja csak:P) De azért a többin is el lehet tötymörögni:P
Ha kérdésed van a Forraival kapcsolatban írj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!