Ha valamelyik tantárgyból nem érettségizek, abból elég a kettes?
Figyelt kérdés
Szóval tegyük fel mondjuk informatikából nem fogok érettségizni akkor abból elég lesz a kettes minden évben? Vagy valahol fel fogják tüntetni? Vannak tantárgyak amik olyan szinten nem érdekelnek, hogy egyáltalán nincs erőm megtanulni. Egyébként bocsánat ha hülye kérdes, de remélem érthető.2019. jan. 7. 17:24
1/5 anonim válasza:
Nem kell sehova sem. Ha most lennék gimis, akkor csak arra a két tárgyra tanulnék rendesen, amiből a jövőmet tervezem (orvosira kellett a biosz-kémia), a törit meg magasról letojnám. Még akkor is, ha érettségi tárgy. A kettes is elég belőle. Gyúrtam az ötösre, a továbbtanulás miatt, és milliónyi órám ment el a hülyeségre, a fontos tárgyakra kellett volna fordítani azt az időt.
2/5 anonim válasza:
Igen.
Én tudtam, hogy programozni megyek, szal toltam izomból a matekot, meg az infót, a többit szartam le, 2, 3 voltam. Na jó, az angolt még nagyjából, de azt már annyira nem.
Érettségin meg lazán írtam kettő darab 5-ös érettségit, a többi megint 2,3,4 lett.
Ugye felvételinél meg a duplázást nézték, szal full pontom volt.
Azóta se kréte tőlem senki számon, hogy miért lett hármas a történelem.
3/5 A kérdező kommentje:
Jo ez megnyugtato😂 Szóval akkor nem számít majd bele semmibe? Csak mert ha tényleg nem, akkor végképp nem értem minek ráeröltetni az emberekre ezeket a tantárgyakat. Egyébként nyilvan majd jó érettségit szeretnék, és nem szeretném ilyennel lerontani, hogy nem tanulok (ebben az esetben) infóra. De ha nem nézik sehol akkor nekem elég lesz kettes.
2019. jan. 7. 17:47
4/5 anonim válasza:
Tutira nem!
Igaza van amúgy az elsőnek, mert amúgy ha ennyire magabiztos lettem volna, még annyit se tanultam volna, inkább angoloztam volna(sajnos akkor leszartam).
Akinek van esze, az így csinálja, a megspórolt időt meg inkább tölti a családjával vagy a hobbira szánja.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz!:)
2019. jan. 7. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!