Érdemes megcsinalni az ovodai dajka tanfolyamot, ha nagyon szeretnem, de keveset fizet es az ovono parancsolgat?
19 eves lany vagyok.
Jelenleg arufeltolto allast keresek, hogy osszeszedjem a penzt a tanfolyamra. (kb 120ezer)
Erettsegim van "csak"
kit mit mondd? esetleg tapasztalatok?
illetve az erdekelne Sopronban (ahol elvileg magasabbak a fizetesek) kb mennyit kapnek, 120-140 jol tudom?
koszonom!
Külföldön megfizetik ha jó a nyelvtudásod. Ki kell fogni itt Pesten adnak 150-180at is, távolabbi helyeken jó ha 120 megvan.
Nem érdemes belevagni, tapasztalat, en is erettsegivel raktarban vagyok 20 evesen. Szedem a penzt ossze es indulok ki, 300-350ezer es egy barattal vagy valakivel neki kell vagni. Itthon csak kicsikarjak a penzt az emberbol. Persze most megkeresem 8oraba a 240et de tobbre vagyom. Egy biztos, ha az embernek van jo nyelvtudasa es valamennyi penze indulasnak az nem itthon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!