Estire járok, de nappalis diákigazolványt kaptam. Ilyenkor mi a teendő?
Eredetileg nappali okj-ra jelentkeztem még szeptemberben,de mivel már van egy szakmám amit szakközépiskolában szereztem ezért nem mehettem nappalisra. Így most estire járok szeptember óta. Kicsit megkésve, decemberben kaptam meg a diákigazolványomat amin nem esti , hanem nappali szerepel, ahogy a tanuloszerzodesen is.Utána kérdeztem a suliban , ahol nem igen tudtak velem mit kezdeni.
Most akkor hagyjam az egészet? Gondoltam, vállalhatok így diákmunkát is, de hat igazából nem vagyok nappalis és jogilag ez nem tudom megengedhető-e.
Hivatalosan vissza kéne juttatni.
ÉN nem adnám vissza, amikor lejár a matricája, akkor közölném, hogy elveszett és kérnék új, estist.
"diákigazolványomat amin nem esti , hanem nappali szerepel, ahogy a tanuloszerzodesen is"
Most akkor van egy tanulószerződésed és egy diákigazolványod, és mindkettő szerint nappalis vagy? Akkor miért gondolod, hogy estis vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!