Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szobeli vizsgan csalni? SOS.

Szobeli vizsgan csalni? SOS.

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, par nap mulva szobeli vizsgam lesz. A teteleket bar megtanultam, de a szobeliben az a nehez, h neked kell elejetol a vegeig mindenfele segitseg nelkul beszelni a tetelrol. Nekem ilyenkor egyszeruen szuksegem van arra, h valaki megmondja melyik a kovi vazlatpont amirol beszelnem kell, onnan mar megy magamtol is.

Minden tetelhez felirtam cetlikre a vazlatpontokat, de hogyan lessem le rola ezeket? Sok cetli van, legalabb 13.

A szitu a kovetkezo: bemegyek, rajtam kivul 2 diak es a tanar lesz a teremben. A tanar hiaba feleltet eseleg egy diakot amig nekem van legalabb 30 percem kidolgozni a tetelt lapra, egyszeruen 2-3 diakra figxelni nagyon egyszeru feladat. Raadasul ez a tanar szerintem eleg sasszem, siman lebukhatok, amit semmikepp sem szeretnek.

Ha tudtok tanulas segito modszereket ezzel kapcsolatosan, azt is szivesen fogadom, nem akarok minden aron puskazni, rizikos is lenne+ egy idegesseg ami nem hianyzik, de a vazlatpontokkal mindig is voltak bajaim.

Elore is koszi.

2019. jan. 3. 13:47
 1/1 anonim válasza:
100%

Tanuld meg a cetlikről a vázlatpontokat. Memorizáld őket Ismételgesd egymás után a szavakat a különböző tételekhez.

Esetleg a szavak kezdőbetűivel alkoss szavakat, és akkor a vázlatpontok akár úgy is eszedbe juthatnak.

2019. jan. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!