Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gimnázium mellett lehetne így...

Gimnázium mellett lehetne így edzseni-e egy kollégistának?

Figyelt kérdés

Tudom sokan tesznek fel ilyen fajta kérdéseket, de érdekelne több kifejtés is.

Kiváncsi lennék, hogy szerintetek megoldható lenne hogy reggelente járja edzeni.?( mivel sajnos kollégista vagyok ezért csak reménykedem hogy megengedik majd, mivel most fogok iskolát váltani), az lenne a lényeg hogy reggelente mennék edzeni, vajon a budapesti kollégiumokban megengednék? Mivel nagyon korán szoktam kelni, és rettenőten ígénylem a testmozgást....

Előre is nagyon hálás vagyok a válaszoknak, köszönöm!

2018. dec. 25. 23:13
 1/2 anonim ***** válasza:
A nagyon korán mit jelent? Az edzésnek semmi akadálya, saját dolgod ,hogy reggel mit csinálsz,legalábbis nálunk az volt,nem tudom milyen fajta edzés,de van hogy van kondi a koleszban.
2018. dec. 25. 23:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha egy egyesületnél vagy edzőteremben szoktál edzeni, akkor ők ott tudnak adni kikérőt. Általában délutánra vagy a tesik/önvédelem órákat igazolják, illetve délutánonként az utolsó órád ha egybe esik a kettő, de szerintem biztos megoldható, hogy reggelre is kiengedjenek a koleszból. (Mert nálunk például van 6 órási edzés is.)
2018. dec. 26. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!