Szerintetek, ha tavaj 211 volt a ponthatár a debreceni fősulira (gyógytornász), most 266 ponttal van esélyem bekerülni?
A jövő diplomása: "tavaj"
Gratulálok, Ön nyert!
Nem. Valamit nagyon elnézhettél, mert 351 volt a ponthatár.
Csodálkoztam is egyébként, mert egyik ismerősöm (most diplomázott gyógytornászként Debrecenben) gyenge 5ös tanuló volt és éppen elég volt anno neki a pontja...
Kérdező: ugye tudod, hogy a "tavaji" 211-es ponthatár a fizetős szakra vonatkozik?
Az államilag támogatott ponthatára 354 pont volt.
Köszi a válaszokat, tavaly még helyesen írtam XD Szerencsémre, nem az előttem szólótól függ, hogy enged-e fősulira...neki üzenem, hogy nem azért szeretnék fősulira menni, hogy lobogtathassam a diplomámat, hanem azért, mert lovas terápiával szeretnék foglalkozni és ehhez a tanfolyamhoz kell ilyen végzettség...azért, elég ritka manapság, hogy 13 éves korától, TUDJA az ember, hogy milyen cél vezérli az életét és kitart (eddig) 5 éven keresztül mellette...
Igen tudom, hogy fizetős...és azt is, hogy jó drága...
Gyógytornász szakon tavaLYi évre volt, ahol 50-70 pontot emelkedett a ponthatár, úgyhogy szerintem még ne vedd készpénznek, hogy fel vagy véve!
Amúgy meg az, hogy drága, elég relatív. Nem egy 1,5 millió/ féléves fogorvosi egyetem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!