Változtatnátok ezen a felvételi sorrenden?
Figyelt kérdés
1. Turizmus-vendéglátás NYME-AK
2. Nemzetközi gazdálkodás PE-GTK
3. Vendéglátó szakmenedzser NYME-AK
2010. jún. 27. 19:11
1/7 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod. Melyik érdekel jobban?
2/7 anonim válasza:
Én személy szerint elmennék egy ilyen felhozatalnál kőművesnek.
(Engem nem érdekel a közgáz/vendéglátás)
3/7 A kérdező kommentje:
A turizmus, de azt mondják nekem az ismerőseim, hogy a második talán a jövőben sokat érhet
2010. jún. 27. 20:00
4/7 anonim válasza:
Az 1. vagyok. Szerintem is többet érnél a 2.-kal, de ha azt nem tanulnád olyan szívesen, akkor neked nem lesz jó.
5/7 anonim válasza:
nagyjából sztem tök mindegy, mert nagyon sok ilyen végzettségű van, valójában viszont nincs szükség annyi ilyen végzettségűre, mint azt sokan gondolnák. Sztem kb 10*es a túlképzés mindegyik szakon, de az is lehet hogy rosszul gondolom. járj utána melyikkel tudsz elhelyezkedni, és melyikkel lehet többet keresni. olyan szakot ne végezz, amivel utána ugyanúgy mosogatóként fogsz dolgozni.
6/7 anonim válasza:
Az alaptantargyak ugyanazok az elso kettonel, mikro/makro/matek/statisztika/jog...stb. csak azt kell eldontened, hogy a turizmus kicsit kellemesebb/konnyebb targyait valasztod kiegeszitesnek, vagy inkabb a kereskedelemrol akarsz tanulni. de ha elkezded az egyiket, szerintem eleg konnyu atmenni egyik szakrol a masikra, ha a vegen megsem tetszik, amit valasztottal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!