Egyetemen szokás köszönni a tanároknak?
Figyelt kérdés
Szoktam nekik köszönni, mert én felismerem őket és tudom, hogy tanítanak, viszont ők nem mindig köszönnek. Egy-kettő akár előre is köszön, de a legtöbb arcán látszik, hogy fogalmuk sincsen, hogy ki köszönt rájuk és értetlenül néznek. Most akkor nem szokás nekik köszönni, mert úgysem ismernek fel vagy azért köszönjek és hátha köszönnek ők is?2018. dec. 11. 15:01
1/3 anonim válasza:
Bent az egyetem épületében szerintem illik.
De én iskolán kívül nem köszönök, úgysem ismernek. Ha kisebb szemináriumi óráról ismer, akkor köszönök.
De előadásokról kizárt,hogy megjegyezzen 200 ember közül:)
Nálunk amúgy a suliban maguktól is köszöngetnek a tanárok, gondolom nem akarnak bunkónak tűnni, illik szerintem
2/3 anonim válasza:
én 15 éve végeztem és a mai napig köszönök nekik az utcán is. Tudom, hogy fogalma sincs, hogy ki vagyok, főként ha mindössze féléves tantárgy volt, de akkor is azt gondolom, megérdemel egy "jó napot, tanár úr"-at (pedig majdnem elkaszált, a fenébe is!), már csak a kora miatt is... na meg amúgy is. Én ismerem, és az, hogy ő nem, nem ok arra, hogy tapló legyek.
3/3 anonim válasza:
Én szoktam nekik, általában vissza is köszönnek. De ha nem köszönnek vissza, azzal sem törődöm túlzottan,minek kattogjak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!