Van olyan pályaválasztási tanácsadó, aki specializáltan informatikán belül tud ötleteket adni?
Figyelt kérdés
Mérnökinformatikusnak tanulok a BME-n, jelenleg másodéves vagyok és nem tudom, hogy pontosan mivel szeretnék foglalkozni ezen belül. Szükségem lenne valakinek a segítségére, aki a lehetséges ágazatokkal legalább minimális szinten képben van.Valószínüleg vannak olyan konkrétumok, amiknek a létezéséről nem is tudok, pedig szimpatikus lehetne.
Ha valaki tud ilyen tanácsadásról, kérem ossza meg velem. Ha az egyetemben belül van hasonló dologra lehetőség, annak is örülnék.
2018. dec. 6. 03:39
1/4 anonim válasza:
A legjobb tanácsadó a gyakornoki állásportál (van ott ilyen?!). Keress egy gyakornoki helyet és kezdj el dolgozni. Egyébként meg nézegess IT állásportálokat, hogy milyen állások vannak, és miket hirdetnek.
2/4 anonim válasza:
Bocs egy kicsit off-os leszek...
de ott az egyetemen nincs valaki aki képben van?
Furcsa lenne...
3/4 anonim válasza:
Szia,
Ugyan nem vagyok palyavalasztasi tanacsado, de programozokent dolgozok, igy van nemi ralatasom a dologra, segitek szivesen, irj privatot.
4/4 anonim válasza:
Tanácsadót nem ismerek, de az A&K Coaching kifejezetten IT szakembereknek szól. Nem fogja megmondani, mit tegyél, de lehet, hogy tud segíteni tájékozódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!