Mi van akkor ha van aláírásom de én felveszem a tárgyat mert?
Mi van?
Javíts ki ha tévedek.
Ebben a félévben nem kaptál megajánlott jegyet, viszont aláírást igen. Te nem mész el vizsgázni, hanem következő félévben felvennéd újra a tárgyat, hogy meglegyen a megajánlott jegy?
Ez címeres baromság, már bocs, ha tutira 3-as re meg tudod írni a tesztet, akkor szóvelin is lázán átmész, minek elpazarolni egy félévet?
Ja értem, újabb sikersztori...
Ha aláírásod lesz és szimplán nem jelentkezel a neptunban vizsgára akkor is bukta a tárgy, nem kell elmenned beégni. Bár még mindig nem értem miért. Ingyenes a vizsga, a nem teljesített kreditekért mindenhogyan fizetni kell.
Ha a következő félévben nem vizsgakurzusként veszed fel, akkor az aláírás alapból ugrik. Hacsak nem olyan a tanár, hogy át lehet vinni, ezt neki kell tudni. Nálunk 1-2 BSc alap szelektáló tárgynál volt az, hogy az aláírás érvényes volt a következő félévre is, csak hogy ne kelljen annyi zh-t javítani. De ezt igazából a TVSZ-ben kellene megnézned. Nem tudom most éppen mi a szabályozás a te egyetemeden
Állítólagra nem alapoznék. Ahogy írtam, nálunk volt példa törlésre és átvitelre is. Ezt a TVSZ szabályozza.
De még mindig adott a kérdés, miért nem próbálod meg, amíg az ingyen van, a bukta meg kreditenként 3600 Ft (vagy most nem tudom mennyibe fog kerülni
Ha van aláírásod, akkor csak vizsgakurzusra jelentkezhetsz legközelebb. Rendesbe nem veheted fel, mert nem fogja engedni a neptun, ill. ha mégis, akkor regisztrációs héten törölni fognak a kurzusról.
Tehát nem veheted fel a tárgyat újból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!