Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szóval hogy is van ez a...

Szóval hogy is van ez a passziv félévekkel?

Figyelt kérdés

Az első félévemet végigcsináltam és utána passziváltam kétszer. Nem tervezem folytatni, szóval ha megint csak passziválok akkor szépen csendben megszűnik a tanulói jogviszony és kész olyan mint ha meg se történt volna?

Előre is köszi a válaszokat!

2018. dec. 2. 09:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
:D Ennyire szánalmas trollt rég láttam. Nem megy ez neked, engedd el!
2018. dec. 2. 13:28
 12/14 A kérdező kommentje:

Biztos sokat fizettetek az egyetemért mert ezzel a szövegértéssel k.urvanehéz lehet bekerülni bárhova is.

Ha valaki kérdez egy kérdést, arra válaszolsz, a véleményeteket meg pont lesz.arja mindenki.

Kérdést irtam ki egy objektiv dologról, véleményt nem kértem. Ezt ilyen rohadtnehéz megérteni? Mekkora balf.aszok vannak ezen a világon istenem és még diplomát is kapnak te jó ég.

2018. dec. 2. 14:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanúgy csinálom, passzíváltam most a félévemet és nem kiíratkoztam. Szerintem akkor megfog szünni 2 passzív után a jogviszonyunk.

Elmondom én miért nem iratkoztam ki.

Elmentem a TO-ra, hogy ki szeretnék íratkozni. Erre a TO-n mondták, hogy OK, keresd ki a neten a kervényt hozzá és jöjj azzal vissza. Természetesen mindezt irtó bunkó hangnemmel.

Utána hazamentem kikerestem meg is találtam az idei évre vonatkozót. De a fájl nem nyitható meg.

Megpróbáltam hetekkél és hónapokkal később is.

Most már nem foglalkozom vele......

2018. dec. 2. 19:00
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm, végre egy értelmes ember.
2018. dec. 2. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!