Mit csináljak most?
Most vagyok 11.es anya akart, hogy ebbe a suliba menjek én 9.ota mondom hogy att akarok menni máshova de ő nem engedi.
2het kaptunk egy irodalom házit az oftol amit megcsinaltam beadtam kaptam rá egy 4est (mindenki másnak beirt rá 4db 4ost) 1hete pedig meséli az egyik tanárom hogy azt mondta neki hogy én be se adtam meg hogy én bunkozok vele (bármi kellet mindig én vállaltam be busszal becipeltem a tárcsát mert ő épp sutogetni akart) egy rosz szót nem szóltam hozzá.
Multheten adott egy külön házait nekem meg még 2embernek mert hogy nem adtuk be az előzőt. 1,5oldal helyett írtam 3oldalt a másik lány egy fél oldalt a harmadik meg se csinálta ők 4est kaptak én 3ast és az egész osztálynak be is írt arra a házra 2db 4est vagy 5ost én meg aki rendesen megcsinaltam 1db 3ast kaptam rá.
Hiába mondom anyának hogy én nem szeretem az osztályt a szakot és el akarok menni máshova ő nem érti meg és nem engedi. Mit csináljak?
Szakott mostmár nehéz lenne váltani.
A mennyiség meg nem minden. 1,5 oldalt kért, akkor alapból nem kene 3at beadni. Ez olyan, mintha érettségin kétszer olyan hoszzú fogalmazást írtál volna. Tudod mi van akkor? Értékelhetlen, mert nem az volt a feladat.
Amugy ha lehetet is 3 oldalt írni, ha nem megfelelő, akkor tökmindegy mennyit írtál. Lehet azert csak egy 3ast írt be, hogy ne két "rossz" jegyed legyen.
Amúgy elég káoszos a szöveg. Nehéz átlátni.
Mit tegyél? Legyél nagyon szorgalmas, s ne panaszkodj. Akkor nehéz kiszurni veled. Ha tényleg el akarsz menni, akkor vedd fel a kapcsolatot egy másik sulival, hogy átvennének e. Majd mond el anyukádnak, hogy mennél oda. Amúgy hány éves vagy? S hol tanulsz?
*Szal, ahol dolgod van, úgyis bejutsz!
:)
Csak lehet, hogy később kezdődik majd el a te életed; olyan huszas éveid második felétől mondjuk pl:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!