Mit tehetnék most? Jővőre szalagavatóm lesz és egy lányt akit nem igazán ismerek szeretnék felkérni.
Figyelt kérdés
2018. nov. 28. 21:46
1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi rossz kategória.
2018. nov. 28. 21:48
2/11 anonim válasza:
Mondd hogy van BMW-d. 100%-os siker.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi biztos jó lesz ;)
2018. nov. 28. 21:56
4/11 A kérdező kommentje:
Jöhet még válasz :)
2018. nov. 28. 21:57
5/11 anonim válasza:
Táncolni? Osztálytárs, évfolyamtárs? Többiek mit szoktak tenni?
6/11 anonim válasza:
Nem kötelező a szalagavatón résztvenni... Mármint, én totál leszartam, el se mentem. :D Szóval nem kell emiatt izgulni... Nem bánod meg, mert később rajössz, hogy nincs semmi jelentősége az egésznek.
Ha pedig totál kihagyhatatlan számodra ez a dolog, akkor legyél férfi és állj elé és kérd fel. Mi ebben annyira nehéz nem értem...
Amúgy egy évre előre gondolkodni...kicsit túlzás. :D mondjuk lehet jobb ebben a helyzetben korán, mert nehogy befoglalják a csajt.
7/11 A kérdező kommentje:
Értem köszi
2018. nov. 29. 10:51
8/11 anonim válasza:
Kihagyni sem érdemes egy nő vagy egy tánc miatt.
És annyira azért nem egyszerű odamenni a csajhoz aki bejön. Mindenki csak mondja, hogy menj oda bátran. Hova, mikor, mások előtt vagy félre kell hívni, mivel kell kezdeni? Soha semmi konkrét, csak "légy férfi"...
9/11 A kérdező kommentje:
Hát igen. Köszi
2018. nov. 29. 12:25
10/11 anonim válasza:
Odamész és megkérdezed, hogy van-e már táncpartnere a szalagavatóra. Miért kell ezen parázni? Ha nem mersz személyesen odamenni hozzá, akkor facebookon is ráírhatsz, és megkérdezheted. Most gondolj amúgy bele, hogy miért parázol. Mi a legrosszabb ami történhet? Az hogy azt mondja, hogy már van táncpartnere, vagy csak simán elutasít valami kifogással, ennyi. Nem leszel ezért megszégyenítve, vagy kibeszélve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!