Aki DIETETIKUSként dolgozik vagy jelenleg annak tanul, mesélne nekem róla? Minden érdekel.
Mit csinál egy nap, miben merül ki a munka nagy része, tényleg egész nap ülni kell? Előadásokat is tart? Mennyire nehéz elvégezni? Biosz és kémia mekkora mértékben és arányokban kell hozzá? Mennyit keres? Hol végeztetek?
Tényleg csak az írjon aki ért hozzá! Köszönöm szépén előre is a hasznos válaszokat!
Szia!
Én vállalkozó vagyok.
Reggel felkelek megiszom a kv-m elviszem a gyermekim suliba.
Megjöttem reggelizem, majd beülök a rendelőmbe.
Az időpontra ékezőkre fogadom egyéni tanácsadás keretében.
du suliból elhozom a gyerekeim majd vissza az irodába és foglalkozom a saját marketingemmel és a határidő projektekkel- pályázatokban is részt veszek. S a délutáni esti rendelési időben ismét tanácsadással foglalkozom.
De van amikor főzőiskolában tanítok van amikor cikket írok és stb.
Kb ennyi. mire vagy kíváncsi még?
A szak elvégzése nem a kémia biológia miatt nehéz.. illetve nem csak anatómia élettan és biokémia. Élelmiszerismeret és élelmiszeripari technológia, élelmiszer kémia az első évek alapja. Majd jön a klinikai rész. Ha ezt akarod csinálni sikerül.
A munka vállalás sokkal nehezebb ügy. Sajnos kevés az állás hely és pl kórházban közétkeztetésben nincs meg becsülve a fizetések nem a legmagasabbak. Szóval ha jól akarsz élni akkor fel kell találd magad.
Vállalkozóként a fizetésed mindig változó és tőled függ. De ahhoz,hogy vállalkozó lehess szigorú törvényi feltételeknek kell megfelelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!