Más is volt már így a munkába állás kezdeténél, hogy egyből tanul mást mellette? (több lent)
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, idáig végig tanultam és most is arra törekszem, hogy elérjem a céljaimat. Miután elvégeztem a második szakmámat is, gondoltam, hogy nem fogom lógatni már a lábamat, mert nem akartam hogy a szüleim lássák, hogy nem dolgozok meg csak vagyok. Így jelentkeztem egy céghez, mellette meg még folyamatban van a teherautós jogsi is, amit már eléggé rég befizettem saját pénzemből csak most sikerült a gyakorlatra időpontokat kapnom, így már munka mellett kell, hogy befejezzem. Megjegyzem, hogy a szakmáimnak semmi közük egymáshoz, illetve nem elvárás a C jogsi a cégnél, de mégis időt kell, hogy szakítsak a dolgaimra, ha már elkezdtem, szerintetek? Főnököm eddig korrektül áll a dolgokhoz, csak nem szeretném ha a munka rovására is menjen így megpróbálom minimalizálni a vezetést max 1 napra egy héten legfeljebb 2 ha vizsgára kerül a sor. Így ezek alapján mennyire gáz szerintetek, hogy nemrég helyezkedek el, de mellette már egyből mást is csinálok?2018. nov. 18. 11:37
1/3 anonim válasza:
Nem ismerek olyan értelmes, fejlődésre vágyó felnőtt embert, aki csak egy dolgot csinál az életében.
2/3 anonim válasza:
Nem gáz. Én is dolgozom az egyetem mellett, mást, mint amit majd a jövőben tervezek csinálni. Tisztában vannak azzal is, hogy előbb-utóbb el fogok jönni. Nem problémáznak.
3/3 anonim válasza:
Nem gáz, de ha új munkahelyed van, nem árt domborítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!