Mi volt az a hely ahol könnyebb volt a tanulás?
wc szintúgy [azon elv szerint, hogy ott legalább békénhagyott a család]; barackfánk alatt a fűben, egy pokrócon
és néha zseblámpát égetve, zsibbadó karral éjjel háromkor a takaró alatt - hatékonyabb volt, mint az íróasztal előtt görnyedni. :/
Néha jólesik kimenni a szabadba.Nekem ott jól fog az agyam. (Szerencsére kertesházban lakom)
"és néha zseblámpát égetve, zsibbadó karral éjjel háromkor a takaró alatt - hatékonyabb volt, mint az íróasztal előtt görnyedni. :/"
Arra gondolsz hogy egy este alatt megtanulod az egész témakört? igen akkor nekem is szokott menni. pár óra alatt gyorsban de másnapra nem tudok semmit belőle.
jún. 26/06:22-nek:
érdekes, szerencsére nekem másnapra is megmarad. most érettségire így tanultam meg négy történelemtételt. (igazából szótanulás megy így jól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!