Jogász szakon utolsó záróvizsgára készülök, de képtelen vagyok figyelni, valami jó tanács?
Az utolsó büntetőjog zv után pihentem 2 napot, tegnap kezdtem volna el a következőre tanulni. De sajnos azt veszem észre, hogy minden mondatot 3x kell elolvasnom, hogy felfogjam,néha azon kapom magam h elolvastam egy oldalt, de nem tudom mi állt rajta. Egyszerűen nem tudok figyelni pedig nagyon szeretnék, muszáj megcsinálnom ezt a vizsgát, a hónap végén lesz.
Tudtok valamit tanácsolni, mit csináljak, mit szedjek be, akármi jó már nekem, mert ez ebben az állapotban nem fog menni.
Kedves Kérdező!
Záróvizsgákat úgy abszolváltam, hogy minden tételt felmondtam diktafonra és egyszerre olvastam és hallgattam. Audiovizuálisan tanultam, így hatékonyabban tudtam készülni és mindezek mellett jobban tudtam koncentrálni is.
Szintén jogász :-) Amikor nagyon kész voltam mantráztam a Dr. leszek, Dr. leszek...leírtam egy lapra a nevem, diplomaosztós videókat néztem a neted, megtanultam a doktori eskü szövegét.....ezek mindig feldoppingoltak!
Na meg ha nagyon elkeseredtem elővettem a polgár jog záróvizsgám anyagát és örültem, hogy már túl vagyok rajta és ahhoz képest az aktuális anyag nem is olyan sok :-) Sok sikert kolléga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!