Milyen volt a szóbeli érettségin a vizsgaelnök?
Nő vs. Férfi?
Kedves, megértő, vagy éppen pont az ellentetje?
(( Nálunk férfi volt, idősebb korosztály, és kedves volt nagyon.:) ))

hát a miénknek meg a krvanyjt... Nő volt, trampli vén p*csa, megérkezett az első dolga az volt hogy lehúzta a matekérettségiket, mert matek szakos volt... Az osztályból 8 embernek egy jegyet rontott, és volt akinek 6-7 pontot levont!
Utána nem ebszélt sokat, de méregetett feleletek közbe, és olyan látványosan unott pofával ült ott.....vuuuhh kirzott a hideg.

Nekem kettő volt. Tavaly a rendes érettségin egy földrajz rajz szakos tanár (jó, mert nem tudott belekötni semmibe), aki leszarta az egész osztályt. Laptopján szórakozott, a feleletek felén kint volt, nem is figyelt oda stb.
Bejött öltönybe, nyakkendőbe, mellé egy fila edzőcipőt vett... :D
A második (ismételtem magyarból) egy filozófia - töri szakos volt, szóval szerencsére ő sem tudott nagyon hozzászólni, de normális volt és persze odafigyelt mindenkire.
Nekem ennyi... :D
De máshol is olvastam olyat, hogy több elnök belekötött mások dolgozatába és lehúzta azt.

Nálunk 45 év körüli nő volt, de komolyan mondom, rendesebb volt, mint a tanáraim!
Volt olyan, hogy osztálytársam alig tudott makogni valamit angolból, az elnök inkább kiment addig. :D
Ő megmondta, hogy senkit nem fog megbuktatni (egy tanárnak, aki elmondta aztán nekünk)... :D
Szal... sosem hittem volna, hogy normális elnökök is vannak... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!