Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen dolog az, hogy ilyenért...

Milyen dolog az, hogy ilyenért elveszik a telefonomat?

Figyelt kérdés

Szóval, ma elvették a telefonomat (egy tanár) mert zenét hallgattam 5 percel óra előtt. (Szünetbe lehet telefonozni, és még szünet volt ugyebár csak késett a tanár) Meglátta, hogy zenét hallgatok, és berakta a páncélszekrénybe most meg nem adja vissza (kérdeztem, azt mondta ne tőle kérdezzem) Hát akkor ki a **tól?

Dehát ja.. Csak úgy elvette mert maunika show remixet hallgattam... Most a páncélszekrényben van, anyukámnak még nem mondtam, előbb megpróbálom én visszaszerezni. Ötletek, vélemény??

2018. nov. 9. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
hívd fel hátha csörög hangosan
2018. nov. 9. 18:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Már hívattam magam de sokat nem hiszem, hogy hallanak ha páncélszekrényben van :D
2018. nov. 9. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem segít már sokat, de szerintem ilyenért nem vehetik el a telefonodat, pláne nem úgy, hogy vissza sem adják. Én ebben a helyzetben valószínűleg oda sem adtam volna. A helyedben szólnék az igazgatónak, és elmondanám, hogy csak szünetben használtam a telefont, a tanár mégis elvette.
2018. nov. 9. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Semmilyen körülmények között nincs joga elvenni, pláne megtartani, hiszen ez a te tulajdonod! Ha valami illegális dolgot csináltál volna, akkor sem. A maximum, amit tehetett volna, hogy az óra idejére kirakatja a tanári asztalra. Nyugi, holnap úgyis visszaadják. Ha tényleg a páncélszekrényben van, akkor a titkárnő vagy az igazgató.
2018. nov. 9. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
22%

Megkérdezed őt: Miért vette el? Mit vár el tőled, hogy legközelebb ne vegye el? Kérd meg, hogy adja vissza. Nemet mond, jön a felettese. Ha ő is nemet mond, jön a szülő. Ha ő sem tudja visszaszerezni, jön a rendőrség. Magántulajdon. Az, hogy nem használhatod az iskolában, az iskola és az iskola alkalmazottjai szabályozhatják.

A személyes tárgyadat elvenni - átéltem és igazságtalannak tartom, sőt egyenesen kínzás, hatalommal való visszaélés kategória a szememben. Ugyanakkor az életre nevel: A törvény, a hatalom vissza fog élni nagyon sok mindennel, hiába mást diktál az erkölcs. Ez egy lecke lesz, hogy megtanulj másnak látszani, mint ami vagy és a társadalomban bájologva élni ahelyett, hogy magad legyél és kiteljesedj.

2018. nov. 11. 13:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Visszaszereztem. Köszönöm
2018. nov. 12. 07:21
 7/7 anonim válasza:
📵📱📲📳🤳☎️
2022. jún. 26. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!