Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A Bursa Hungarica pályázatnál...

A Bursa Hungarica pályázatnál van hiánypótlás?

Figyelt kérdés

Elrontottam édesapám jövedelmét, így az egy főre jutó jövedelmünket is. Holnap már le kell adni, de van valami hiánypótlási időszak, amikor javíthatom? Vagy alapból fel fog tűnni nekik, hogy rosszul számoltam és javítják ők?

(A vállalkozói jövedelemigazolásán azt hittem, netó jövedelmet tüntettek fel, mint az alkalmazottakén, de kiderült, hogy az bruttó, így az egy főre jutó jöveselmünk jelentősen magasabb lett a valósnál.)

Előre is köszönöm, ha valaki segít!

2018. nov. 5. 23:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Van hiánypótlás, tavaly én is hasonlóan jártam és nem problémáztak rajta, az a lényeg hogy holnap adj le mindent és mondd meg hogy a jövedelmet elrontottad, ott vagy helyben átírják vagy másnap hiánypótlásban leadod.
2018. nov. 6. 00:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Jajj de megnyugodtam, köszönöm szépen a választ!! :))

Még egy kérdés: ha én most nem vagyok otthon, anyukám is beviheti helyettem? Vagy kellenek még ott aláírások vagy ilyesmi, ami miatt nekem személyesen ott kell lennem?

2018. nov. 6. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!