Milyen ingyenes japán-tanulási lehetőséget ismertek?
Tud valaki tippet arra, hogyan tudnék megtanulni ingyen japánul?
A neten persze sok anyag van, azok jók is, de én valami "személyes" tanulásra gondoltam, ahol tudnék beszélgetni is például.
Pénzem sajnos nincs. :)))))
Van valakinek tudomása ilyen lehetőségről?
(Főleg Budapest és még Győr, Szeged, Pécs jön szóba.)
Megj.: Akit az érdekel, szeretem az animéket, habár az érdeklődésem még az előtt kezdődött, hogy ismertem volna azokat.
Ingyenes lehetőséget nem tudok. Viszont ismerem a valószínűleg legolcsóbb "tanárt".
500 Ft/óra. (Nem elírás! ötszáz forint óránként)
Láttam a kérdést már akkor, amikor ki lett írva, de gondoltam, először a barátnőmet kérdezem meg, és utána írnék ide. Most sikerült beszélnem vele erről.
Azt mondta, tegyem be a hirdetését, aztán majd te írsz neki, ha érdekel ennyiért is a dolog, és nem csak az ingyenre hajtasz.
Budapesti, és egyelőre kezdőknek szólna a felhívás.
Szóval a hirdetés:
Érdekel a japán nyelv?
Most itt a lehetőség, hogy megismerkedj az alapokkal!
- Oktatás kezdőknek, játékos formában, a legolcsóbban
- Személyre szabott tanterv
- Könnyen összeegyeztethető az órarendeddel
- Nem kell tankönyvet venned
- Audio & video oktatási segédanyagok
- Közben megismerheted a kultúrát is
- És akár nyelvvizsgát is tehetsz belőle!
japannyelvtanar@gmail.com
Szia!
Köszi, hogy írtál! :) A közeljövőben nem valószínű, de könnyen lehet, hogy később felkeresem.
(Egyébként én korábban is 500-ért tanultam, csak közben messzebb költöztem, a pénzem meg elfogyott. :) )
Ó, és külön köszönet, hogy ennyi idő után is emlékeztél rá, és visszakerested és megválaszoltad! :)
Kicsit szétszórt vagyok ma...
ez szerintem ugyanaz, mint az előbbi lehetőség:
Érdekel a japán nyelv?
Tanítást vállalok kezdő szinttől és felkészítést nyelvvizsgára oktatási segédanyagokkal (audio, videó, tesztek, gyakorló feladatok, stb.)!
2000 Ft/60 perc
japannyelvtanar@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!