Az egyetem küld levelet, hogy felvettek?
Figyelt kérdés
Régen Oktatási Hivatalba elküldtem a felvételi jelentkezési lapot. A Hivatal tovább küldi az iskoláknak, és az iskolák küldenek nekem levelet arról, hogy felvettek-e?2010. jún. 25. 09:15
1/6 anonim válasza:
Természetesen küld levelet, amiben leírja a pontszámaidat illetve azt, hogy hova kell menned beiratkozni és mit kell oda magaddal vinni.
2/6 anonim válasza:
az összes egyetemtől, ahova benyújtottad a jelentkezésed kapsz majd levelet, hogy felvettek-e vagy se.
3/6 anonim válasza:
csak az küld levelet, ahová felvettek.
ha sehova, akkor nem kapsz levelet.
4/6 anonim válasza:
tévedés. én minden egyetemtől kaptam visszajelzést (persze csak egy vett fel). az volt 2005-ben.:P nem hinném, h változott volna.
5/6 anonim válasza:
Az OH-tól kapsz egy határozatot, hogy hova vettek fel. Vagy éppen, hogy hova nem vettek fel.
Szerintem csak egy egyetemtől fogsz majd levelet kapni. Attól, amelyik felvett.
6/6 anonim válasza:
Én magától az egyetemtől kaptam a levelet, a beíratkozás előtt 2 nappal XD (mert kiderült, hogy a városban lakik még egy ugyanolyan nevű egyén mint én és először neki vitte ki a postás XD ) ez tavaly volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!