Cisco CCNA mennyire piacképes, és miből áll?
Olvastam, hogy van a CCNA-nak 4 fokozata, viszont mondjuk a ruander oktató központban , eddig legolcsóbban fél millió forintért megtaláltam, ahol azt írják, hogy ICND1 és ICND2 elvégzésével megszerezhető a CCNA vizsga!
Most akkor hány fokozata van és hány vizsga része, hogy a teljes CCNA vizsgát megszerezhessem?
Ezt csak ilyen horror áron lehet megoldani?
Mennyire ér meg fél milliót?
Felsőfokú végzettség nélkül el lehet vele helyezkedni? (Van egy rendszergazdai okj-m)
Semmit nem ér, én abból tanulok, mert az iskolámnak van szerződése a Cisco-val, a tananyag érthetetlen és zagyva. Nem való semmire.
Egyébként amiről írsz nem ér meg félmilliót, senki sehol nem fogja figyelembe venni. Nekünk is nagyon nyomják, de felesleges.
Én is tanultam egy pár témakört annak idején hálózatok terén cisco tananyagot, egyedül az volt a gond, hogy a mi sulinknak már nem volt engedélye vizsgáztatni cisco-ból, ezért a végzett rendszergazdáknak azt már nem tudták biztosítani, amit én tanultam, az érthető volt, és elég korrekt módon tanultuk meg nem csak le szimulálni packet tracerben vagy gns3-ban egy adott hálózatot, hanem még fizikailag is jól ki építhető volt és felkonfigurálható egy hálózat Cisco routerekkel, ha az ember egy kicsit áttanulmányozta a tananyagot.
Most jutottam el addig, hogy lenne már lehetőségem megcsinálni a vizsgát, és még mindig lenne hozzá valami alapom szóval nem kőbután mennék oda, csakhát, ha nem piacképes nincs értelme....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!