Ha már biztosan tudom, hogy ott hagyom az egyetemet és így nem járok be szinte semmire, köztük zhra, annak lehet bármilyen következménye?
Figyelt kérdés
2018. okt. 24. 22:18
1/7 anonim válasza:
Elvileg nem. Amúgy is csak az lenne a következménye hogy az adott tárgy(ak)ból nem vizsgázhatnál fél évkor
2/7 anonim válasza:
Dettó ezt csinálom, nem járok be csak pár hasznos órára, aztan vizsgaidőszak előtt lelépek és újrafelvételizek :D
3/7 anonim válasza:
Maximum véglegesen megtagadják az aláírásokat
4/7 A kérdező kommentje:
#2 ugyanez😂 csak en nem fogok ide ujrafelvetelizni
2018. okt. 26. 07:03
5/7 anonim válasza:
Ugyanez itt is :"D Milyen szakon vagytok? Amúgy az előfordulhat, hogy kapunk maximum 18k értékű kreditbüntetést. Ha feévettünk egy tárgyat, azt bizony teljesíteni kellene. Van, ahol komolyan veszik, máshol el lehet simliskedni, félévkor kiderül.
6/7 anonim válasza:
#2 vagyok
De én nem maradok félévig, ki fogok iratkozni. És a kérdező is szerintem, szóval nem lesz büntetésünk. Már számolom vissza a napokat...
Nyelvszakon vagyok :D
7/7 A kérdező kommentje:
Mielott kreditbuntetest kaphatnek, barmi is az en is kiiratkozok. November vege fele isten aldja😂 elelmiszermernokin vagyok
2018. okt. 26. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!