Hogyan zajlik a kresz vizsga?
Csütörtökön megyek, nagyon izgulok.
Elméletileg 70 pontot kell elérni a 75-ből de én úgy tudtam, hogy 65 a minimum.
Mennyire lesznek átfogalmazva a kérdések?
Hányan leszünk a teremben? Mármint pl. Ha 10-en vagyunk akkor mindenki egyszerre, vagy egyesével mindenki?
Mindenki egyszerre. A kérdések nekem szóról szóra, képről képre megegyeztek, de láttam olyan felkészítő anyagot is ami más volt.
Egyből ellenőrzi a gép, szól a végén, hogy hogy ment
Szia. :) Én a múlt héten voltam vizsgázni Szombathelyen.
71pontot értem el, meglepodesemre pedig egy olyan kérdést nem kaptam , ami át lett volna fogalmazva. 12 fő tudott egyszerre egy bekamerázott teremben vizsgáztatni a vizsgabiztos érintőképernyős rendszerrel.
Minden kérdés szó szerint az e-titanból
volt , mivel sokat gyakoroltam, a kérdés elolvasása után már tudtam is a választ , de ha úgy érzed , hogy nem menne, át is ugrohatod a kérdéseket és a végén visszaterhetsz rá.
A végén kapsz egy táblázatot , hogy hányat hibáztál és a vegosszesítést is látod.
Nézd át az út, útpadka... Alap fogalmakat , a villamossal kapcsolatos kérdéseket , a vasúti átjáróval kapcsolatos kérdéseket ,a parkolást, a szállítást és csináld végig a rendszerben a témaköröket.
Ha végzel (nekem 10perc volt de 50-55perced van rá ) a vizsgabiztos ezt látja a gépén és szólítani fog. :)
Sok sikert !
#2 Igen, ezt más is mondta (ismerősöm), hogy lehetett ennyit trükközni vele, majd kiderül csütörtökön :D
#3 Grat:) remélem itt is szószerint lesz, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!