Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik a kresz vizsga?

Hogyan zajlik a kresz vizsga?

Figyelt kérdés

Csütörtökön megyek, nagyon izgulok.

Elméletileg 70 pontot kell elérni a 75-ből de én úgy tudtam, hogy 65 a minimum.

Mennyire lesznek átfogalmazva a kérdések?

Hányan leszünk a teremben? Mármint pl. Ha 10-en vagyunk akkor mindenki egyszerre, vagy egyesével mindenki?

2018. okt. 23. 15:11
 1/5 nemaRendőrség ***** válasza:

Mindenki egyszerre. A kérdések nekem szóról szóra, képről képre megegyeztek, de láttam olyan felkészítő anyagot is ami más volt.

Egyből ellenőrzi a gép, szól a végén, hogy hogy ment

2018. okt. 23. 15:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ egyébként te hol gyakoroltál?
2018. okt. 23. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom olyan e mint régebben volt, nálunk mondta az oktató ha véletlen rányomtunk valamire (nem emlékszem már hogy egér volt -e vagy érintőképernyő, de közben rájövünk, hogy az rossz , akkor úgy lenyomva az egeret (vagy az ujjunkat rajta hagyva húzzuk le róla és akkor nem jelöli be. (vagyis ne hirtelen elengedd mint amikor rákattintasz valamire. Igaz kis apróság ez, de hátha hasznos lehet. Amúgy mindenki egyszerre ül egy gépteremben.
2018. okt. 23. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia. :) Én a múlt héten voltam vizsgázni Szombathelyen.

71pontot értem el, meglepodesemre pedig egy olyan kérdést nem kaptam , ami át lett volna fogalmazva. 12 fő tudott egyszerre egy bekamerázott teremben vizsgáztatni a vizsgabiztos érintőképernyős rendszerrel.

Minden kérdés szó szerint az e-titanból

volt , mivel sokat gyakoroltam, a kérdés elolvasása után már tudtam is a választ , de ha úgy érzed , hogy nem menne, át is ugrohatod a kérdéseket és a végén visszaterhetsz rá.

A végén kapsz egy táblázatot , hogy hányat hibáztál és a vegosszesítést is látod.

Nézd át az út, útpadka... Alap fogalmakat , a villamossal kapcsolatos kérdéseket , a vasúti átjáróval kapcsolatos kérdéseket ,a parkolást, a szállítást és csináld végig a rendszerben a témaköröket.

Ha végzel (nekem 10perc volt de 50-55perced van rá ) a vizsgabiztos ezt látja a gépén és szólítani fog. :)

Sok sikert !

2018. okt. 23. 15:49
 5/5 A kérdező kommentje:

#2 Igen, ezt más is mondta (ismerősöm), hogy lehetett ennyit trükközni vele, majd kiderül csütörtökön :D

#3 Grat:) remélem itt is szószerint lesz, köszi!

2018. okt. 23. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!