Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Államvizsga 5-ből hogy lett...

Államvizsga 5-ből hogy lett 4,9-es diploma-minősítés?

Figyelt kérdés

18-án államvizsgáztam és minden 5 lett..

Szakdoga eredeti bírálati jegye,a védés jegye és maga az államvizsga is.

Amikor ott felolvasták az eredményeket, akkor is így mondták: 5-5

Erre most felrakták ETR-be h.

Záróvizsga:5.00

Diploma minősítése:4,9(jeles)

Ha minden 5 lett, hogy lehet 4,9 az eredmény?.Akárhogy is szorozzák a dolgokat, ez csak 5.00 lehet-nem?

Mert pl.bnőmnek 4 lett a szakdoga-bírálata aztán 3 maga az államvizsga,neki 3.75 a minősítés és "jó" eredmény van ETR-ben:S

Akkor mi lehet az 5.00 minősítés?

Nem mintha számítana ez az egy tized csak nem értem,máshol hogy van ez?:s

Semmi infó nincs a TVK-ban se erről,HÖK-nek a fórumán feltettem ezt a kérdést,de nem igyekeznek válaszolni...

2010. jún. 24. 16:00
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

mindefélét hallottam amúgy h.átlaglnak, meg hogy 0,2-vel szoroznak,(nem tudom miért ennyivel), meg mit tudom én..

de ez sehogy se jön ki..

Nem vagyok stréber,elégedett vagyok az eredménnyel,csak furdal a kiváncsiság..:O

2010. jún. 24. 16:02
 2/13 A kérdező kommentje:
*átlagolnak
2010. jún. 24. 16:02
 3/13 A kérdező kommentje:
TVK=TVSZ:d
2010. jún. 24. 16:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Van, ahol a lezárt félévek átlagának átlaga is beleszámít. Lehet, hogy az húzza le.
2010. jún. 24. 16:06
 5/13 A kérdező kommentje:

nem,itt nem számít bele..:s

amennyire mi tudjuk..

2010. jún. 24. 16:06
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

szigorlatok sem szamitanak bele??? azokat altalaban nem veletlenul csinaltatjak...nekem azok huztak le a jegyet-mikro-makro szigorlat. fuj...

amugy gratu a jo eredmenyhez

2010. jún. 24. 17:42
 7/13 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon jó vagy!:):) Milyen szakmát tanultál?(jog,pszichológia...) A stréber jelentése:törtető=olyan ember,aki tudja,hogy tud,de szándékosan nem segít a h'lyének.Nem tudom,hogy milyen nyelveken beszélsz,de németül a törtető der Streber <- pont.Ezt csak azért írtam le,mert engem folyton lestrébereznek,miközben nem győzök segíteni azoknak a szerencsétleneknek + úgy látom,te is a stréberségben a tanulást látod mint az osztálytársaim.(A stréber ráadásul nem is a maximalista ember,inkább az az emberk,aki irigy,féltékeny,undok)

Amúgy nem lehet,hogy minden tárgyból ötös voltál,csak egy valamiből lettél négyes,és az számít így?

2010. jún. 24. 18:16
 8/13 A kérdező kommentje:
hát én a stréber alatt azt értettem aki sose elégedett és akkor is elégedetlenkedik mikor nincs ka rá:D
2010. jún. 24. 18:26
 9/13 A kérdező kommentje:
*oka
2010. jún. 24. 18:26
 10/13 A kérdező kommentje:
*rá
2010. jún. 24. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!