Államvizsga 5-ből hogy lett 4,9-es diploma-minősítés?
18-án államvizsgáztam és minden 5 lett..
Szakdoga eredeti bírálati jegye,a védés jegye és maga az államvizsga is.
Amikor ott felolvasták az eredményeket, akkor is így mondták: 5-5
Erre most felrakták ETR-be h.
Záróvizsga:5.00
Diploma minősítése:4,9(jeles)
Ha minden 5 lett, hogy lehet 4,9 az eredmény?.Akárhogy is szorozzák a dolgokat, ez csak 5.00 lehet-nem?
Mert pl.bnőmnek 4 lett a szakdoga-bírálata aztán 3 maga az államvizsga,neki 3.75 a minősítés és "jó" eredmény van ETR-ben:S
Akkor mi lehet az 5.00 minősítés?
Nem mintha számítana ez az egy tized csak nem értem,máshol hogy van ez?:s
Semmi infó nincs a TVK-ban se erről,HÖK-nek a fórumán feltettem ezt a kérdést,de nem igyekeznek válaszolni...
mindefélét hallottam amúgy h.átlaglnak, meg hogy 0,2-vel szoroznak,(nem tudom miért ennyivel), meg mit tudom én..
de ez sehogy se jön ki..
Nem vagyok stréber,elégedett vagyok az eredménnyel,csak furdal a kiváncsiság..:O
nem,itt nem számít bele..:s
amennyire mi tudjuk..
szigorlatok sem szamitanak bele??? azokat altalaban nem veletlenul csinaltatjak...nekem azok huztak le a jegyet-mikro-makro szigorlat. fuj...
amugy gratu a jo eredmenyhez
Nagyon jó vagy!:):) Milyen szakmát tanultál?(jog,pszichológia...) A stréber jelentése:törtető=olyan ember,aki tudja,hogy tud,de szándékosan nem segít a h'lyének.Nem tudom,hogy milyen nyelveken beszélsz,de németül a törtető der Streber <- pont.Ezt csak azért írtam le,mert engem folyton lestrébereznek,miközben nem győzök segíteni azoknak a szerencsétleneknek + úgy látom,te is a stréberségben a tanulást látod mint az osztálytársaim.(A stréber ráadásul nem is a maximalista ember,inkább az az emberk,aki irigy,féltékeny,undok)
Amúgy nem lehet,hogy minden tárgyból ötös voltál,csak egy valamiből lettél négyes,és az számít így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!