Van itt olyan, aki fordult már fogyasztóvédelemhez rossz képzés miatt?
Az a baj, hogy nem tudod bizonyítani, hogy rossz a képzésük, mert aláíratják veled az ilyen-olyan papírokon, hogy ők márpedig mindent rendesen leadtak.
Tudom, mert már egy csomó OKJ-t is elvégeztem és kivétel nélkül MINDEGYIKNEK rossz volt a képzése!
Amit ténylegesen tudok, azt meg mind magamtól ill. a munkahelyeken tanultam meg....
De hát azért, hogy felvegyenek kell a papír.
Ugyanez van a felsőoktatásban is.
Diploma, de kevés HASZNÁLHATÓ, gyakorlati tudás nélkül.
Szóval ha így nézzük, akkor ma Magyarországon a képzőhelyek 90%-át fel lehetne jelenteni, csak értelme nem sok lenne, hiszen rengeteg pénzt termelnek állambácsi kasszájába is.
Melóhelyeken ugyanez van: ott is aláíratják veled, hogy megvolt a munkavédelmi oktatás etc, aztán a nagy lfszt! :D
Papírország vagyunk és papírkutyák sajna, ez van!
Kérdező! Az még semmi!
Én anno az egyik tanfolyamon úgy vizsgáztam le, hogy egyáltalán nem is oktatták az adott tárgyat, hanem csak vizsga volt belőle, aztán előtte totál egyedül a netről olvastam hozzá anyagokat, amit találtam és gondoltam, hogy talán jó lesz hozzá és azok alapján sikerült megcsinálnom.:D
Na, szóval csináld magad, ahogy tudod és akkor menni fog!
De tényleg szörnyű a helyzet képzés fronton...! :(
Te milyen képzésre jársz kérdező és hová?
(Csak hogy még véletlenül se menjek oda - bár tulképp mind1 is, mert minden képző xar. :XD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!