Meddig érvényes a diákigazolvány, ha 17/18as tanévre szólt?
Attól függ, milyen bérlet.
Budapest bérlethez november 30-ig érvényes, ha a bérletet október 31-én, a diákigazolvány érvényességének utolsó napján vásárolod.
Sajnálom, ha nem sikerült felfognod ezt a nagyszerű lehetőséget.
Aki október 31-én veszi a Budapest bérletét, az november 30-ig (pontosabban 12.01. hajnali 2 óráig) használhatja, mert a BKK-nál a bérlet érvényességének _kezdete_ kell hogy beleessen a diákigazolvány érvényességi idejébe.
Lehet ezen viccelődni, de ezzel csak elveszed a lehetőséget valaki elől, aki emiatt nem fogja elhinni.
"A 2017/2018-as tanévre, illetve annak második félévére érvényes diákigazolványokkal a kedvezményes utazási lehetőség 2018. október 31-éig vehető igénybe: legkésőbb ezzel a kezdőnappal váltható kedvezményes bérlet, ami a rajta feltüntetett érvényességi időn belül, de legkésőbb 2018. december 1-jén 02:00 óráig használható utazásra."
Továbbá a linken kívül azt tudom mondani, hogy érettségi után én is így utaztam november végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!