Hogy tudnám jobban bírni az egyetemet?
Figyelt kérdés
Napi 5 órát kell utaznom, mérnöki szakon vagyok, állandó a számonkérés. Mindennel el vagyok maradva, utazás közben nem tudok tanulni a heringparti miatt, meg sokat át is kell szállnom, folyamatosan fáradt vagyok, főleg ha reggel nyolcra kell mennem és előtte este értem haza. Az albérlet és a koli nem opció, előbbire nincs pénzem, még ha sokan vagyunk egy lakásban, akkor is 60+rezsi alatt nem úszom meg, koliba nem vesznek fel, mert a lakcímkártyám szerint ott lakom, ahol az egyetem van, és nem tudok átjelentkezni a jelenlegi lakhelyemre. Sajnos levelező sincs ebből a szakból, pedig az lenne a legjobb.2018. okt. 15. 12:58
1/1 anonim válasza:
Ha a lakcímkártya szerint ott laksz, akkor a valóságban miért nem?
Szerintem ez az egyetlen opció hogy beköltözöl oda.
Napi 5 órát nem lehet ingázni, mert belebolondul az ember.
Vagy marad az albérlet 2-3 an vegyetek ki egyet, vagy ha üresedés van valahol, akkor oda csatlakozz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!