Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a tanáromnak (nő)...

Mit vegyek a tanáromnak (nő) az egész éves munkájáért?

Figyelt kérdés

Van egy tanárom, akinek a 4 év alatt annyi mindent köszönhetek, hogy szavakba foglalni szinte nem is lehet. :)

Olyan szinten segített mindig, hogy kiönthettem a lelkem is neki, meg nem csak a tantárgyat tanította, hanem úgy az életre, hogy küzdjünk mindig, ne adjuk fel. Régebben kevés önbizalmam volt, azt sem tudtam ki vagyok, utáltam magam, de ő elmagyarázta és megértette velem, hogy minden ember valamiért van a földön (ha nem, hát elrettentő példának.. :D HAHA-), egyszóval miatta érdemes volt bejárni, és megszerettette velem a tantárgyat.

Szóval most, hogy vége az érettséginek, szeretném meglepni valamivel, de virágot nem akarok, mert azt már kapott tőlem évzárókor (most érettségi lement, és arra szeretnék), de valami olyat, amire hogyha majd ránéz, eszébe jutok egy pillanatra legalább. :)

Egy idézet is jól jönne, valami szép, tanárnak való, hogy megköszönjek neki mindent... Valami jó ötlete van valakinek?

Előre megköszönöm! :)

2010. jún. 23. 20:09
 1/3 A kérdező kommentje:

Látom a sok értelem megint megtalál.^^

Nem tudsz érdekelni, ma jó napom van. :D

2010. jún. 23. 20:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Sikerült az érettségim.^^
2010. jún. 23. 21:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp vmi maradandót vegyél. Dísztárgyat, ékszert, esetleg te is csinálhatsz neki vmit (ha szereti az ilyesmit... és ügyes vagy:) Én porcelán csésze készletet adtam az érettségi után.
2010. jún. 24. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!