Ha nem a saját iskolámban érettségizek egy tantárgynál (matek) mennyire veszik figylembe a többi tárgyból elért jó eredményeket?
Arra vagyok kíváncsi, hogy a javító tanár belelát-e az addig megszerzett jegyeimbe?Juniusban érettségiztem töriből(4) németből(5) emelt angolból(5) és októberben fogok irodalomból és matekból.
A matek nekem annyira rosszul megy, hogy érdeklődnék, hogy a javítótanár amennyiben látja a több itantárgyból elért jó jegemet, úgymond fiygelembe veheti-e , nem hivatalosan, csak úgy iskolán, belül, hogy ok, hogy matekból nagyon hülye vagyok, de más tantárgyakból pedig jól teljesítettem, és szokás-e ilyenkor még keresgélni pár pontért, vagy a matekot javító tanár bele se néz a diák eddig elért eredményeibe?(főleg, ha nemis ismer, ert eddig ugye ahogy említettem nem oda jártam, csak érettségizni megyek oda, a sulim nem indít októberi érettségit...)
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!